Здравейте,преди два дни си взех 156,и немога да разбера има ли аларма/значи има на колонките горе на предното стъкло датчиците,има диод на волана,но нямам идея как работи и дали се активира/доколкото разбрах от продавача и той не знае много под предният какпак има някаква кутия и ми каза че там се врътвало някъв ключ/впрочем ми даде две малки ключета които незнам за какво са предполагам за достъп до софтуера на колата!!!Има ли някъде литература за тази кола!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Аларма
Collapse
X
-
Има, а има и търсачка.Двете ключета най вероятно са за фабричната аларма, "ключалката" им е при бушоните в купето.
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 7&start=15Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
-
помощ
Здравейте колеги! Мисля че аз съм най-новия съфорумник и най-новия притежател на кола алфа ромео. Извинете ме предварително че пиша тук, но прочетох ,че когато има тема по даден проблем не трябва да се създава нова такава. Проблема ми е следния: наскоро(преди 2 дена) си закупих алфа ромео 156. Всичко и е наред освен чипа на ключа(ключа и дистанционното на алармата са едно тяло). Да го кажа по ясно нямам аларма(дистанционното е на две части счупено). Порових се малко в интернет и видях че за да се оправи този проблем трябва да имаш някакъв код,който върви с колата. Без него не могат да ти направят нов чип(или да поправят стария). Вярно ли е това и знаете ли подходящ сервиз ,където могат да ми помогнат с този проблем.Благодаря ви предварително.
Comment
-
Първоначално публикувано от mariu6 Покажи съобщениеЗдравейте колеги! Мисля че аз съм най-новия съфорумник и най-новия притежател на кола алфа ромео. Извинете ме предварително че пиша тук, но прочетох ,че когато има тема по даден проблем не трябва да се създава нова такава. Проблема ми е следния: наскоро(преди 2 дена) си закупих алфа ромео 156. Всичко и е наред освен чипа на ключа(ключа и дистанционното на алармата са едно тяло). Да го кажа по ясно нямам аларма(дистанционното е на две части счупено). Порових се малко в интернет и видях че за да се оправи този проблем трябва да имаш някакъв код,който върви с колата. Без него не могат да ти направят нов чип(или да поправят стария). Вярно ли е това и знаете ли подходящ сервиз ,където могат да ми помогнат с този проблем.Благодаря ви предварително.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от mariu6 Покажи съобщениеедин приятел оправи нещата...мерси все пак...sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеАз си купих колата с един ключ само,отидох в Динекспрес в Пловдив и си поръчах още един ключ и карта с кода по номера на рамата,и като пристигнаха ми ги програмираха и двата ключа по картата.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
Comment